[vc_row][vc_column][vc_gmaps link=”#E-8_JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZ29vZ2xlLmNvbSUyRm1hcHMlMkZkJTJGZW1iZWQlM0ZtaWQlM0QxcVNocFZScjFFejg5NnNIc0Ewei1XRjA0bjBrMmc5RzUlMjIlMjB3aWR0aCUzRCUyMjY0MCUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjQ4MCUyMiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==” css_animation=”bounceInUp”][vc_separator][vc_column_text css_animation=”right-to-left”]

GolfUnlimited, ett unikt golfpaket i en av Sveriges bästa golfstäder

I Jönköping, en av Sveriges bästa golfstäder, får ni en golfvistelse med det bästa av allt!
Ni kombinerar detta golfpaket i Jönköping, som innehåller tre dagars golfspel, med två nätters boende, inkl halvpension, på speciellt utvalda hotell mitt i centrala Jönköping.

En typisk dag med GolfUnlimited
Ni startar er golfdag med en välsmakande Småländsk frukost och sedan är det dags att antingen ta en runda på stan eller spela golf på någon av våra golfbanor.
Efter en förhoppningsvis lyckad dag med shopping och golf så får ni på kvällen njuta av en delikat middag i trevlig miljö på ditt hotell.

Har ni ork och lust så kan ni efter middagen roa er på närliggande uteställen. Butikerna i city har öppet på söndagar så lite shopping går säkert klämma in.

Hela golfpaketet med tre golfdagar, två nätter på hotell inklusive frukost och middag och priset är detsamma oavsett om ni anländer vardag eller helgdag!

Era startider bokar ni enklast själva, via en smartphone/dator och ni behöver ej uppge något speciellt vid bokningen utan ni identifierar er sedan med ett erhållet VIP-kort när ni anländer till golfbanan. Är ni en större grupp så kan ni be om hjälp och rekommendationer av ert hotell.

Ni är välkomna att utmana våra golfbanor som alla bjuder på sitt eget unika golfäventyr, allt från klassiska mästerverk till moderna storheter.Närheten mellan golfbanorna och hotellen är unikt.

Vi vill ge er en golfupplevelse ni sent eller aldrig ska glömma!

Ni kan spela flera ronder på en och samma dag men bara på samma golfbana och allt i mån om plats.

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

Villkor

GolfUnlimited® är ett komplett golfpaket som ägs av företaget WhatsUp och som säljs av utvalda hotell/partners.

GolfUnlimited® gäller i tre dagar och tillåter spel på utvalda golfklubbar i och omkring Jönköping. Paketet innefattar utöver spelet två nätters övernattning på hotell, inkl frukost och kvällsmåltid(exkl dryck).

Paketen säljs som del i dubbelrum.

Som tillägg till grundpaketet kan du som gäst köpa till ytterligare en speldag inkl övernattning och middag/frukost, för en kostnad på 995 kr/pers. Gäller ej vid boende på VOX!


*Extra speldag vid boende på VOX prissättes mot förfrågan vid varje tillfälle!!

Spel kan sker endast på de banor som är i GolfUnlimiteds utbud, obegränsat spel gäller om ej annat angivits*. Det är dock endast möjligt att spela på en golfbana per dag.

* Som GolfUnlimitedgäst får du spela 18 hål på Sand GC, på vardagar samt helger efter kl.13.30. Vill du spela ytterligare 18 hål samma dag betalar du 350 SEK på plats. 
** Du får spela 18 hål per dag på Isaberg GK, vill du spela ytterligare 18 hål samma dag betalar du 100 SEK på plats.
Överträdelse mot ställda villkor kan vara bestraffningsbart.

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text css_animation=”right-to-left”]

Geografi
Jönköping ligger mitt i södra Sverige och har lika långt till allting.
150 km öster om Göteborg
300 km söder om Stockholm
250 km norr omf Malmö/Köpenhamn

Hur tar du dig hit?
Med flyg: Jönköping Airport 10 km
Via tåg: Mitt i centrum nära alla hotell
Fakta om Jönköping i Wikipedia

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]