A6 GK

A6 Golfklubb är en av Jönköpings mest populära golfdestinationer och är belägen i hjärtat av staden, i anslutning till det välbesökta Asecs köpcentrumet. Klubben erbjuder en unik golfupplevelse med utmärkta faciliteter och en välutformad bana som passar för spelare på alla nivåer.

Banan: Höjdpunkten på A6 Golfklubb är dess 18-hålsbana, som är känd för sin mångsidighet och utmanande layout. Banan tar golfare genom varierande terräng med naturliga hinder och vackra vyer över området. Dessutom finns en 9-håls Pay & Play-bana, perfekt för dem som vill prova på golf eller för en avslappnad runda med vänner och familj.

Faciliteter: Klubbens faciliteter inkluderar ett modernt klubbhus med omklädningsrum, en restaurang och bar där golfare kan njuta av en god måltid eller dryck efter rundan. Proshoppen erbjuder ett brett utbud av golfutrustning, kläder och tillbehör för både nybörjare och erfarna golfare. Dessutom finns det en välskött driving range och övningsområden för att förbättra sitt spel.

Gemenskap och evenemang: A6 Golfklubb är mer än bara en golfdestination – det är en plats där golfare kan träffas, umgås och njuta av gemenskapen kring sporten. Klubben arrangerar regelbundet tävlingar, evenemang och sociala aktiviteter för medlemmar och besökare att delta i och njuta av.

Läge och tillgänglighet: Ett av de mest attraktiva dragen med A6 Golfklubb är dess centrala läge mitt i Jönköping, vilket gör det lättillgängligt för både lokalbefolkning och besökare. Dess närhet till Asecs köpcentrum innebär också att golfare kan kombinera sin golfupplevelse med shopping, restauranger och andra bekvämligheter.

Avslutningsvis: A6 Golfklubb erbjuder en fantastisk golfupplevelse mitt i hjärtat av Jönköping. Med sin välutformade bana, moderna faciliteter och levande gemenskap är det en destination som lockar golfare från när och fjärran för att njuta av sporten och allt den har att erbjuda.

En 27-hålsanläggning ”mitt i stan”, strax intill A6 Köpcentrum. Banan bjuder på en bedårande utsikt över Vättern och Jönköping.

Banan
I ett svindlande eklandskapet ligger 27 utmärkta golfhål som kombineras till en 18-håls och en 9-hålsslinga där du också kan spela Pay & Play. Här finns en Studio för Golf och Fys och en högkvalitets driving range.
A6 Golfklubb har stått värd för ett flertal tävlingar på damernas Nordea Tour.
Banans greener är stora och ondulerade precis som på de klassiska banorna i Skottland.

Ungefärlig restid till banan med bil från centrala Jönköping tar ca 10 min

*Vill du spela ytterligare rundor samma dag betalar du 150 kr direkt till klubben när du är på plats


Kontakta klubben:
Centralvägen 37 • e-post • Hemsida • Telefon: 036-30 81 30