Jönköping är inte bara känt för sin vackra natur och pittoreska omgivningar vid Vätterns strand, det är också en destination som lockar golfentusiaster från när och fjärran. Med flera välrenommerade golfbanor spridda runt om i området finns det något för varje spelares smak och nivå.

Ni är välkomna att utmana våra golfbanor, som alla bjuder på sitt eget unika golfäventyr, allt från klassiska mästerverk till moderna storheter.

Som gäst i och omkring Jönköping, en av Sveriges bästa golfstäder, får du dig en golfvistelse med det bästa av allt!

Vi vill ge er en golfupplevelse ni sent eller aldrig ska glömma!


 

A6 GK

En golfanläggning ”nästan mitt i stan”, strax ovanför Asecs Köpcentrum. Banan bjuder på generösa ytor och en bedårande utsikt över Vättern och Jönköping.

Läs mer om A6GK


 

Eksjö GK

När du vill spela golf på Småländska höglandet i mörka, trolska granskogar med morgondimma över tjärnarna, detta i ett gammalt kulturlandskap med stenmurar och stora ekar.
Då är du välkommen till Eksjö GK

Läs mer om Eksjö GK


 

Gränna GK

Njut av anblicken den vackra lövskogen och lägg märke till hur det harmoniskt kuperade landskapet på den östra delen av banan avlöses av mer dramatiska, stundtals trolska passager på de västligare hålen.

Läs mer om Gränna GK

 


 

Götaströms GK

En 18-hålsbana med karaktär av varierande skogs- och hedbana är utmanande för såväl den vane elitspelaren som medelgolfaren. Fantastiskt fint belägen intill ån Lagan.

Läs mer om Götaströms GK


 

Isabergs GK

Vid Nissafors Bruk två mil norr om Gislaved har Isaberg Golfklubb sina två 18-hålsbanor vackert belägna bredvid ån Nissan.

Läs mer om Isabergs GK


 

Jönköpings GK

Denna klassiska och utmanande 18-hålsbana erbjuder en upplevelse för alla golfare oavsett nivå.
Vandringen genom Tabergsåns dalgång på de avslutande hålen är svårslagen.

Här kan du spela 18 hål, för extra runda tillkommer 300 kr, detta betalas på plats hos klubben.

Läs mer om Jönköpings GK


 

Nässjö GK

I bandymetropolen och järnvägsknuten Nässjö ligger södra Sveriges högst belägna golfbana som ger dig som golfare milsvida vyer över Småländska höglandet..

Läs mer om Nässjö GK


 

Ryfors GK

Ryfors golfbana är en park- och skogsbana med både vatten och nivåskillnader som tillsammans skapar en härlig variation på din golfrunda. Här fanns Sveriges första golfbana.

Läs mer om Ryfors GK


 

Skinnarebo GoCC

Skinnarebos golfbana, i vackraste Småland, är byggd kring en gammal lantgård och sträcker sig på myr- och blandad skogsmark.

Läs mer om Skinnarebo GoCC


 

Sand GC

*Inför 2022 gjorde Sand en justering av sina priser vilket gör att vi tyvärr inte kan inkludera spel där i vårt ordinarie paket.

Dock kan vi, för dig som GolfUnlimited-gäst, ge dig möjlighet att köpa till spel för  för 320 kr/rond (18 hål).

En links bana av högsta klass. Sand har fem olika tees vilket ger alla spelare möjlighet att välja sin egen utmanande golfupplevelse. Banan har redan fått flera fina utmärkelser under sin korta livslängd.

Banan är en sk. inlands links, inte lik något annat i golfväg.

Läs mer om Sand GC