Jönköpings GK

Jönköpings Golfklubb är en av de mest prestigefyllda och älskade golfklubbarna i regionen Småland. Beläget i den natursköna och idylliska omgivningen strax utanför centrala Jönköping, erbjuder denna golfanläggning en komplett upplevelse för golfare på alla nivåer.

*Här kan du spela 18 hål, för extra runda tillkommer 300 kr, detta betalas på plats hos klubben.

 

Banan: Klubbens största stolthet är dess 18-hålsbana som sträcker sig genom vackra park- och skogslandskap. Banan är designad för att utmana både nybörjare och mer erfarna spelare med sina strategiskt placerade bunkrar, vattenhinder och snitslade fairways. Variationen av hål gör varje runda till en unik och spännande upplevelse.

Faciliteter: Jönköpings Golfklubb erbjuder även utmärkta faciliteter för sina medlemmar och besökare. Klubbhuset är centralt beläget och välkomnar golfare med moderna omklädningsrum, en restaurang som serverar välsmakande rätter och en trevlig uteservering där man kan avnjuta en måltid eller dryck medan man njuter av utsikten över banan.

Övriga faciliteter inkluderar:

  • En välskött driving range och övningsområden för spelare att förbättra sitt spel.
  • En välsorterad pro shop där golfare kan hitta allt de behöver för en dag på banan.
  • Professionell instruktion och golflektioner för dem som vill finslipa sin teknik eller lära sig grunderna i spelet.

Miljöengagemang: Jönköpings Golfklubb värnar också om miljön och arbetar aktivt för att bevara och skydda den omgivande naturen. Klubben har implementerat hållbara praxis på banan och strävar efter att minimera sin miljöpåverkan.

Sammanfattning: Sammanfattningsvis är Jönköpings Golfklubb inte bara en plats för att spela golf, det är en destination där golfare kan koppla av, träffa likasinnade och njuta av den fantastiska naturen i Småland. Med sin vackra layout, utmärkta faciliteter och engagemang för hållbarhet är det en klubb som lockar både lokalbefolkning och besökare från andra delar av landet.

Banan har par 70 och betraktas som en mycket välskött bana dit greenfeespelare ständigt återkommer.
Den är från senare delen av 30-talet och byggdes för att följa naturen på ett sätt som de gamla klassiska banorna.

-Ungefärlig restid till banan med bil från centrala Jönköping tar ca 15 min


Kontakta klubben:
Golfbanevägen 11 • e-post • Hemsida • Telefon: 036-765 67