Sand

En Oas för Golffantaster

Sand Golf Club är en ansedd golfanläggning som ligger cirka 15 minuters bilresa utanför Jönköping. Beläget i en naturskön miljö med böljande landskap och omgivet av frodig vegetation, är detta en plats där golfare kan njuta av en avkopplande och utmanande golfrunda.

Banan: Höjdpunkten på Sand Golf Club är dess vackert utformade 18-hålsbana som erbjuder en perfekt balans mellan spelbarhet och utmaning. Banan bjuder på breda fairways, strategiskt placerade bunkrar och välskötta greener, vilket gör den till en favorit bland både nybörjare och erfarna golfare. Dessutom erbjuder banan fantastiska vyer över det omgivande landskapet, vilket ger en extra dimension till golfupplevelsen.

Faciliteter: Sand Golf Club erbjuder också utmärkta faciliteter för sina medlemmar och besökare. Klubbhuset är centralt beläget och välkomnar golfare med moderna omklädningsrum, en restaurang som serverar läckra rätter och en trevlig terrass där man kan koppla av och njuta av utsikten över banan efter rundan. Proshoppen är välfylld med allt en golfare kan behöva, från utrustning och kläder till tillbehör och souvenirer.

Träning och utveckling: För golfare som vill förbättra sitt spel erbjuder Sand Golf Club också utmärkta träningsmöjligheter. Det finns en välskött driving range där golfare kan öva på sina slag och en putting green för att finslipa sin puttningsteknik. Dessutom erbjuder klubben professionell instruktion och golflektioner för alla åldrar och förmågor.

Miljöengagemang: Sand Golf Club är också engagerad i att bevara och skydda den omgivande miljön. Klubben har vidtagit åtgärder för att minska sin miljöpåverkan genom att använda hållbara metoder för skötsel av banan och genom att främja en medvetenhet om miljöfrågor bland sina medlemmar och besökare.

Sammanfattning: Sammanfattningsvis är Sand Golf Club en oas för golffantaster i Jönköping och dess omgivningar. Med sin vackra layout, utmärkta faciliteter och engagemang för hållbarhet är det en plats där golfare kan koppla av, träna och njuta av den fantastiska naturen samtidigt som de utövar sin favoritsport, en unik golfupplevelse av internationell toppklass.

Banan är en sk. inlands links, med bl.a. 142 bunkrar, inte lik något annat i golfväg, och inspirerad av de bästa golfbanorna i Skottland och Irland.
Golfbanan är rankad, inte bara i Sverige, som en av de allra bästa!!

Ungefärlig restid till banan med bil från centrala Jönköping tar ca 15 min

Begränsat spel på Sand
Du kan som GolfUnlimited-gäst köpa till en 18-hålsrond på Sand under din vistelse, detta för en tilläggskostnad av 320 kr/rond
(Tidsbokning sker på vanligt sätt och betalning av extra spel görs direkt mot golfklubben)

Speltider
Måndag till fredag : 7.30 -9.00, 10.00 – 12.00 samt efter kl 14.00
Lördag och söndag: 10.00 – 12.00 samt efter 14.00


Tider bokade utanför gällande tidspann kan inte garanteras.

Vill du spela ytterligare en runda samma dag kan du lösa en extra greenfee direkt med klubben.


Kontakta klubben:
Tornaryd • e-post • Hemsida • Tel: 036-30 83 08